Ring sling

Ring sling 

Ring slings worden gemaakt in één kleur doeken, gestreepte doeken of in doek met een uniek patroon. Er zijn drie soorten wevingen beschikbaar: cross-twill, diamond of jacquard. De ring sling is beschikbaar in 1 universele maat: 2,1 meter lang bij 0.6 meter - 0,7 meter breed. De gewichtslimiet van een ring sling is 15 kg.  Stoffen kunnen 7-9% krimpen na de eerste keer wassen.

De ring sling is een snelle, makkelijk te gebruiken draagdoek. Het grootte voordeel is dat je bij een ring sling niet hoeft te knopen. Het enige wat je hoeft te doen is de stof op de juiste manier door de ringen te halen, en de doek op de juiste manier af te stellen (zie filmpje hieronder). Het nadeel van een ring sling kan zijn dat het gewicht van je kind op één schouder gedragen wordt. Door te wisselen van schouder wordt de belasting verdeeld. De ring sling wordt aangeraden voor korte draagmomenten. 

Dit product is niet op voorraad bij Dromen dragen, maar kan wel bij ons besteld worden. Neem hiervoor contact met ons op. 

© 2018 - 2023 Dromen dragen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel