Ergonomische drager

Ergonomische dragers 

Er bestaan heel veel verschillende soorten ergonomische dragers, ook wel draagzakken genoemd. Bekende merken zijn Tula, Ergobaby, Kokadi, Manduca, ByKay, Didymos, en LennyLamb. Er zijn echter nog veel meer verschillende merken op de markt. 

Sommige draagzakken zijn te gebruiken vanaf de geboorte (denk hierbij aan de Tula free to grow of de LennyUp). Deze draagzakken zijn in te stellen qua maat; de draagzak heeft verschillende standen die met drukknopen of klittenband aan te passen zijn. De draagzakken bestaan verder uit verschillende banden en steekgespen waardoor je de drager precies naar eigen wens kunt afstellen. De drager is voorgevormd en sluit mooi om je kind heen. Het is een zeer makkelijk systeem waarmee je kind snel in en uit de drager kunt zetten. De meeste draagzakken hebben een capuchon waarmee je je kind kan beschermen tegen de zon, of waarmee je het hoofdje van je kind kunt ondersteunen wanneer hij/zij slaapt. Bij sommige draagzakken zit de capuchon vast, andere capuchons zijn van de drager af te halen d.m.v. drukknopen. 

Mocht je graag een ergonomische draagzak willen, dan het is aan te raden om eerst verschillende merken draagzakken te passen. Het is niet eenduidig te zeggen welke draagzak goed past. Dit is afhankelijk van je bouw en wat je zelf als prettig ervaart. Door van tevoren verschillende merken te passen voorkom je dat je een draagzak past die niet lekker zit. 

 

 

© 2018 - 2023 Dromen dragen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel