Geweven doek

Geweven doeken

Geweven doeken worden gemaakt in één kleur doeken, gestreepte doeken of in doek met een uniek patroon. Er zijn drie soorten wevingen beschikbaar: cross-twill, diamond of jacquard. 

Deze doeken zijn niet gelimiteerd tot een bepaalde leeftijd of gewicht. Vanaf dag één te gebruiken tot het moment dat je stopt met dragen. De doeken kan je op verschillende manieren knopen, afhankelijk van de leeftijd/gewicht van je kind pas je deze verschillende knopen toe. Bijvoorbeeld op de buik dragen, op de heup dragen of op de rug. Keuze is afhankelijk van de behoefte en het moment.

Ideaal ook om lange wandelingen mee te ondernemen, waarbij het gewicht op de juiste plaats zit wat voor jou en je kind prettig is en ook wordt voorgeschreven door fysiotherapeuten.    

Het behoeft enige oefening alvorens je deze lange doek goed kan knopen, bij iedere doek zit een gebruiksaanwijzing om te raadplegen, echter we raden aan om een consult te boeken om het risico te vermijden dat je kind verkeerd geknoopt is. Een consult kan je boeken via de webshop, onze Dromen dragen - draagconsulent helpt je dan op weg. 

Geweven doeken zijn er 5 maten, afhankelijk van welke knoop je gebruikt en je postuur heb je keuze uit één van de volgende:

Maat 4 ; lengte 3.6m, breedte 0.6m-0.7m

Maat 5 ; lengte 4.2m, breedte 0.6m-0.7m

Maat 6 ; lengte 4.6m, breedte 0.6m-0.7m

Maat 7 ; lengte 5.2m, breedte 0.6m-0.7m

Maat 8 ; lengte 6.0m, breedte 0.6m-0.7m

Stoffen kunnen 7-9% krimpen na de eerste keer wassen. In ons assortiment is maat 6 opgenomen. Andere maten kunnen bij ons besteld worden, neem hiervoor contact met ons op. 

© 2018 - 2023 Dromen dragen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel